priser og tilbud

Madlisten er en robot ? der holder øje med madpriser, så du nemt og hurtigt kan se hvor en masse ingredienser er billigst ?

Du kan også lave din egen indkøbsliste og få beregnet hvordan du skal købe ind for at få dine madvarer så billigt som muligt.

Hvis du vil læse mere om indkøbslisten og hvordan vores robot beregner din optimale måde at købe ind på, så kan du læse med her.

Robotten og hjemmesiden her styres af Mads Phikamphon gennem Phikamphon Aps, CVR 41202572.

Priser og tilbud

Hver dag opdaterer vi priserne her på hjemmesiden, så du kan se hvad de enkelte ingredienser koster rundt omkring på nettet.

Hvis der er forskel på den pris der vises her på hjemmesiden og prisen i butikken, så er det selvfølgelig butikkens pris der gælder.

Udenlandske butikker

Mange af de priser vi viser kommer fra butikker i udlandet. Alle de udenlandske butikker leverer til Danmark.

Affiliate links

Links til butikkerne er affiliate links, hvilket betyder jeg tjener en mindre kommision hvis du køber noget gennem vores links. Min evt. kommision ændrer ikke på den pris du betaler. Din pris er den samme uanset den evt. kommision.

Madlisten’s blog

Jeg elsker at grave i data, så derfor har Madlisten en lille blog hvor jeg skriver indlæg baseret på data om mad og madvaner. Du kan checke bloggen her.