Om Madlisten

Madlisten hjælper dig med at overskue udvalget af kosttilskud i 135 butikker i hele Europa. På den måde får du et meget større udvalg – og mulighed for at spare seriøse penge, da der er stor forskel på hvad de enkelte produkter koster rundt omkring.

Madlisten er et hobbyprojekt der styres af Mads Phikamphon gennem Phikamphon Aps, CVR 41202572. Du kan også besøge Madlisten’s søsterside FlaskePriser.

Hvis du har nogen kommentarer til Madlisten eller fx. savner en funktion på siden, så kan du skrive til mig her.

Mads Phikamphon

Priser og affiliate links

Priserne her på Madlisten bliver opdateret hver dag. Hvis der er forskel på den pris der vises her på Madlisten og prisen i butikken, så er det selvfølgelig butikkens pris der gælder.

Valutakurserne bliver også opdateret hver dag, så priserne i de udenlandske butikker kan blive omregnet til danske kroner.

Links til butikkerne er affiliate links, hvilket betyder jeg tjener en mindre kommision hvis du køber noget gennem vores links. Min evt. kommision ændrer ikke på den pris du betaler. Din pris er den samme uanset den evt. kommision.

Udgåede produkter

Der kommer ofte nye produkter på markedet, så det er derfor kun naturligt at der også er produkter som udgår. Du kan se de produkter her.